31 hurtig og beskidte økonomi Tips til at få dine penge i form til 2017

Real estate kommissioner opkrævet varierer med hvert agentur. Derfor kan forhandlinger med et agentur før afvikling på en provisionssats hjælpe i reducere din udgående. En 1% Kommissionen ville være ideelt og nogle mæglere er kendt for at nøjes med Kommissionen procenter i det pågældende interval. Prøv at begrænse tidspunktet for aftalen med en agent til ikke mere end 6 uger. Dette giver den agent tilstrækkelig tid til at sælge dit hus og hvis det ikke viser sig for at være nok, så skal du være i stand til at ændre agenter. Du ønsker ikke at blive hængende med en agent ikke er i stand til at sælge dit hjem. Begræns dit forbrug med en godtgørelse. Det er finde på at bruge nogle penge på tilfældige aflad. Men du kan holde det fra at komme ud af hånden ved hjælp af en ydelse, hvor du får en vis mængde af penge at bruge på en ugentlig eller månedlig basis. En anden vigtig privatøkonomi tip for små virksomhedsejere til at leve af er at sprede dine investeringer.

Hvis du efter 50/30/20 plan, bør dette ikke være for svært. Kontroller, at du der dækker dine fornødenheder før bruge nogen penge på livsstil køber eller ikke-nødvendigheder. Biking ikke for dig? Offentlig transport kan ikke lide? Jeg var traumatiseret af en stor bus pendler falder på mig og nogen opkastning på min suit bukser, så jeg forstår.

Det er aldrig for tidligt for at tale med en finansiel rådgiver. Det kan virke skræmmende som ung voksen, når du knap nok har nogen aktiver og ikke tjene en masse penge, men bare rolig. Dette er faktisk det bedste tidspunkt at lave en aftale. Oplev hvordan til at styre din privatøkonomi som en pro, så du kan leve det liv, du altid har drømt om! Penge forvaltning fører til frihed.

En tommelfingerregel, før du køber noget dyrt (f.eks.: over $100) er at vente ti dage før køb. Pointen er at undgå impuls udgifter. Hvis du stadig synes, det er en god idé efter 10 dage, derefter købe det. Vi stræber efter at give dig oplysninger om produkter og tjenester, du måske vil finde interessant og nyttigt. Forholdet-baserede annoncer og adfærdsmålrettet annoncering hjælpe os gøre det.

Holde solen ude. Holde dine blinds eller gardiner lukket på varme sommerdage. Blokerer sollyset virkelig bidrager til at holde dit hus køligere. Hvis dit barn ønsker virkelig nogle nye fyre for de første par dage, vente til slutningen af sommeren at fange end-of-sæsonen salg, nogle forældre foreslår. Børn kan bære sommerlig stilarter i September, fordi det er stadig varmt ud.

Forpligte sig til at spise ude en færre gang hver måned. Spare penge uden at ofre din livsstil ved at tage små skridt til at reducere din spisestue budget. Start med at reducere det beløb, du spiser ud af bare én gang pr. måned. Hvis du får sammen med venner eller kolleger, sætte din hånd til at organisere ting. På den måde kan du foreslå et sted med en prisklasse, som ikke giver dig hjertebanken, og sørg for spillestedet er OK med opdele lovforslaget.

Skriv en kommentar