Finansielle Stress og dit helbred

Økonomien i dag lider og sammen med, at mange amerikanere kæmper finansielt. Eksperter siger: vi ofte fejlbedømme hvilke finansielle mål betyder mest for vores ægtefæller. Begge køn har tendens til at overvurdere deres ægtefælles ønske om en bestemt slags livsstil, mens du undervurderer hvor meget betydning de tillægger, sige, at have tilstrækkelig nødsituation besparelser eller afdrage gælden. For at finde ud af hvad der virkelig betyder noget for dig og din partner, separat notere ned en liste over dine top nær – og langsigtede mål, så Undersøg listerne for at guide dig til dine topprioriteter.

En sidste bemærkning: Ikke miste håbet, selvom du fortvivlelse for nogensinde at inddrive økonomisk. Du kan genvinde finansielle sundhed, hvis du handler. Indstillingerne præsenteres her kan sætte dig på vejen til økonomisk opsving. Professionel finansiel rådgivning kan få du den rigtige start.

Vi udvikler vores overbevisninger og holdninger om penge tidligt i livet. Ofte, vi er ikke selv bevidst opmærksom på hvad vores overbevisninger er, endsige hvor vi lærte dem. Hvis du beskæftiger sig med finansielle unddragelse eller finansielle benægtelse, kan det hjælpe for at tænke kritisk om penge tro du har lært i barndommen. Tænk over hvad dine forældre lærte du om penge. Tale med familiemedlemmer om deres penge overbevisninger. Så prøv at udfordre dine eksisterende overbevisninger om penge.

Mange små virksomheder bruge nogle form for finansiering til at finansiere vækst eller glatte ud bump i deres likviditet billede. Vejr de cash flow problemer ved at udvide operationer, ineffektivitet eller årstidens konjunkturcykler finansiering er en anden værdifuldt værktøj til rådighed til virksomhedsejer at løse deres cash flow problemer. Finansieringsløsninger for mindre virksomheder fås i mange former, herunder kreditlinjer, lån og yderligere investeringer via enten egenkapital- eller gældsfinansiering.

For eksempel, hvis dit mål er at betale en stor kreditkort gæld inden for to år, skal så du beregne, hvor meget for at betale hver måned og være i overensstemmelse med disse betalinger. Du skal også undgå at bruge kreditkort, hvis kontoen er stadig åbent.

A: budget planlægning: Et budget er egentlig bare en plan for dine indtægter og dine udgifter. Denne plan tillader dig at afsætte penge til regelmæssige månedlige udgifter, uregelmæssige udgifter, besparelser, sjove penge og endda afdrag. Slut med os gennem en budgettering workshop eller kursus eller en one-on-one møde med en kredit rådgiver for information, vejledning og ressourcer.

Finansielle og juridiske problemer kan gå hånd i hånd. Men dermed er ineffektiv, henvender nogle mennesker sig til ulovlige aktiviteter som en måde at løse deres problemer, penge. Folk i problemer med loven eller involveret i en retssag kan have svært ved at betale deres retshjælpsforsikring.

Hvis du kan finde ekstra penge til at betale din gæld, kan du begynde at bevæge sig fremad meget hurtigere. Kan du overveje at sælge elementer, du ikke længere bruger til at hjælpe rejse penge. Du kan også kigge i dit budget for yderligere måder at spare penge hver måned. Hvis du kan ofre din livsstil i et kort stykke tid, kan du blive overrasket over hvor meget du kan betale din gæld. En anden mulighed er at tage på et andet job for at fremskynde din gæld betalingsplan. I virkeligheden bør du sandsynligvis overveje en kombination af alle tre hvis du er seriøs omkring erobre din gæld.

Hvert detailhandel virksomhed forventer at have rabat salg at flytte ældre eller årstidens lager. Sommetider, er selv dybe diskontering forpligtet til at konvertere lager til cash flow og at reducere bedrift. Selv når detailbutikker begynder at blive set at give overdreven dyb rabatter eller diskontering overdrevne mængder dette har en meget negativ indvirkning på detail margener. Opretholde sunde margener er afgørende for langsigtet succes for en detailforretning.

Disse er kun nogle tegn, du har brug for at arbejde på din privatøkonomi. Den mest globale ene utilpas om fremtiden og om din økonomi lader du op til behandling. Må ikke vente indtil angst begynder spise væk på din mentale og fysiske velvære – eller lægger et pres på relationerne i dit liv. Eller indtil du begynder at få opkald fra gæld samlere eller har problemer med at få dit næste billån.

Skriv en kommentar